Nu lanserar jag ”Ollie”; min egendesignade t-shirtkollektion
5 februari 2014

t-shirt-head

Jag har alltid haft ett stort intresse för kläder och mode. Det har också varit grunden till att lansera min egen klädlinje.

För mig är kvalité och en hög modegrad viktigt, vilket också ska känneteckna mitt eget varumärke OEL of Sweden. Produkterna som vi lanserar är produkter som jag själv stolt ska kunna bära och därför har jag en stor del i designfrågor för OELs produktioner.

Grundkonceptet för OEL of Sweden har varit underkläder och kepsar för att komma in på marknaden, för att på sikt vidareutveckla med visionen att bli ett komplett klädmärke med allt från kepsar till strumpor.

Nu tar vi nästa steg framåt och lanserar t-shirten ”Ollie”. T-shirten ”Ollie” är en svensk produkt där jag själv står bakom designen.

Denna produkt har funnits med i tanken sedan start och har redan marknadsförts i olika sammanhang, men utan möjlighet av försäljning. Namnet ”Ollie” baseras på mitt internationella smeknamn.

I samband med min OS-debut känns det även bra att lansera varumärkets första t-shirtkollektion.

Kollektionen ”Ollie” finns i 4 olika färgkombinationer som i sin tur baseras på varumärkets huvudfärger svart, vit samt röd som ska känneteckna NHL-laget Phoenix Coyotes färger där jag spelar.

Det är med glädje och stolthet jag nu ser min första egendesignade t-shirt på marknaden.

Oliver Ekman-Larsson
Skärmavbild 2014-02-03 kl. 19.49.59